Tilskud fra naturens skatkammer

Kvalitetsfoder fra Nordic Horse

Nordic Horse laver kvalitets foder og tilskud til heste, tilpasset de danske forhold.

Nordic Horse tager udgangspunkt i at opdele hestens foderbehov i 5 grupper, i en foderpyramide, næsten som vi kender den fra mennesker.

I denne artikel vil vi fortælle om den gruppe de kalder Nordic Raw Supplement, ofte også betegnet som kosttilskud. Her kan du finde alt hvad du har behov for, hvis din hest har udfordringer som hovproblemer, hud- eller pelsproblemer, udfordringer med muskler, led og mobilitet, overvægt, dårligt stofskifte, dårlig mave, manglende muskelopbygning, nervøsitet eller dårligt immunforsvar

Nedenfor kan du læse om et udvalg af produkterne, men der er mange flere. Ring til os og få en snak.

Nordic Blood Sugar Balance er et pelleteret tilskud der er baseret på urter og råvarer der stabiliserer blodsukker og insulinniveau hos hesten. Produktet er beregnet til de heste som har problemer med stofskifte eller er i fare for forfangenhed. Man kan med fordel anvende produktet ved indgræsning for at stabilisere blodsukkeret. Blood Sugar Balance kan også være en hjælp til heste som er overvægtige eller har uhensigtsmæssige fedtdepoter.

Nordic Bio Boost fås i 2 versioner, en sommerudgave og en efterårsudgave. Begge er sammensat af sæsonens urter, rødder, bær og blomster, hvilket giver et diversitetsboost til hestens fodring. Bio Boost optimerer hestens immunforsvar og medvirker til et sundt helbred.

Nordic Biosa er et flydende produkt med mikrobielt fermenterede økologiske urter. Biosa indvirker på fordøjelseskanalen og tarmens mikroorganismer, hvor den dels holder pH-balancen og dels fungerer som næring for mikrober og tarmceller. Biosa kan anvendes ved foderskifte, for at opretholde mavens sundhed, eller andre situationer hvor hesten har fået urolig mave.

Nordic Easy Control er en unik urteblanding der hjælper hesten til at slappe af uden at den bliver sløv eller på anden måde påvirket. Easy Control kan hjælpe hvis du har en hest som har tendes til at se spøgelser, eller som bliver påvirket af uvante situationer. I forbindelse med miljøskifte eller flytning kan Easy Control også hjælpe. Der ses også en positiv effekt ved anvendelse af Easy Control hos hingstede vallakker, eller hopper der er meget påvirkede af deres brunst.

Nordic Flexability forbedrer hesten mobilitet og mindsker ømhed. Produktet er en naturlig støtte til muskler, bindevæv, led og sener. Produktet har et højt indhold af spirulina, glukosamin, svovl og brændenælde, der tilsammen sikrer et effektivt produkt med en bred virkning. Flexability kan især anbefales til ældre heste med ømme led, til heste med ømme muskler, til heste som trænes hårdt, heste som er i genoptræning og ungheste med vokseværk.

Nordic Gastric Aid er et produkt som beskytter mavens og tarmenes slimhinder. Hvis en hest har tendens til sarte slimhinder, kan hård træning eller stress påvirke sundheden negativt, og i sådanne tilfælde kan Gastric Aid virke forebyggende.

Nordic Hair & Skin Boost er et en unik sammensat blanding af fedtsyrer, B-vitamin, svovl, kisel og urter, som nedbringer eventuel irritation i huden og styrker hud og hår indefra. Hair & Skin Boost kan både anvendes forebyggende, for at sikre en god hud-sundhed, eller som kur ved hudproblemer, overdreven irritation ved insektstik, til heste med mat eller skællet pels eller hvis man ønsker at booste man- og halevækst.

Nordic Levu Pro er et produkt med probiotiske gærceller som hjælper og vedligeholder hestens indre. Gærcellerne er bundet til algekalk, der sikrer at gærcellerne forbliver i live indtil indtag. Levu Pro er beregnet til heste med ubalance i tarmene, eller til heste med øget produktion af mavesyre.

Nordic Optimal bør alle hesteejere kende. Optimal er et effektivt tilskud der effektivt modvirker ophobning af sand i tarmene. Produktet er sammensat af loppefrøskaller, urter og gærkultur, der båder virker udrensende, samtidig med at det genopbygger mavens balance. Kan både bruges forebyggende og som kur.

Nordic Sortkommen Pellets har en lang række gode og sunde egenskaber. Nigella (sortkommen) har en positiv indvirkning på hestens luftveje, men en positiv ”bivirkning” af Nigella er desuden en blank og strålende flot pels. Sortkommen indeholder en stor mængde omega 3- og 6, og kan bruges til en lang række hud- og pelsudfordringer.

Nordic Strong Clean Balance er flere gange blevet omtalt som et mirakelmiddel. Strong er et effektivt tilskud til heste som har brug for udrensning og stabilisering af tarmsystemet. Produktet er baseret på præbiotiske rødder, udrensende urter, tang og Mycofix, der deaktiverer uønskede stoffer i tarmsystemet. Produktet genoprettet effektivt det sunde miljø i tarmen, og kan både anvendes over længere tid, evt. ved foderskifte, eller som straks-kur til heste som har spist giftige planter, for meget græs eller dårlig wrap.

Happy Horse Rideudstyr er stolte over at være Nordic Horse forhandler, og rådgive om produkter, som giver gode forudsætninger for et langt, sundt og naturligt liv for hestene.

Hos Happy-Horse.dk forhandler vi hele Nordic Horse’s sortiment, så har du specielle behov, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så skriv til os på kundeservice@happy-horse.dk, så hjælper vi dig godt videre:)